Jobb hos oss

Arbeidsgiver: Lev Aktivt AS


Stillingstittel: Online coach / Personlig trener / Terapeut


Ansettelsesform: Selvstendig næringsdrivende


Krav til søker: Årsenhet PT (AFPT, Nih, Safe Education mfl.) / Fysisk aktivitet- og helserådgiver eller annen relevant bachelor innen idrett.


Vi arrangerer førstehjelpskurs for våre trenere årlig, men dette er likevel et krav for å gå i gang som primærtrener i Lev Aktivt.

Ønsker du å bidra til å gi folkehelsen et løft?


Vi søker flere trenere til å videreføre vår ambisjon om å gjøre Norge til et sunnere land, med et forenklet kunnskapsløft innen fysisk aktivitet.Som online coach i Lev Aktivt har du tilgang på vår webportal og vår helt egenutviklede APP, som vi utviklet etter lang driftstid i bransjen for å dekke et behov vi ikke fikk dekket noe annet sted. Svært innovative, enkle og gode verktøy tilrettelagt for både PT og kunde.
Les mer under "produkter" -> Online Coaching


Som primærtrener i Lev Aktivt holder du gruppetrening og kurs som markedsføres av oss digitalt, på en lokasjon nær deg.
Hver gruppe har opp mot 16 deltakere, og gjennomføres av 2 trenere fra Lev Aktivt for å sikre kvalitet på gjennomføring og sikkerhet for kursdeltakere.
Kursdeltakerne har gjennom de 8 ukene kurset pågår fri tilgang til appen, fri tilgang til EVO Fitness og 30% på alle klippepakker hos Refleksologklinikken i Sandefjord.


Som hjemmetrener i Lev Aktivt vil du ha muligheten til å bli engasjert av oss for hjemmetreningstjeneste i ditt nærområde.


Herunder ser vi etter trenere for å dekke følgende lokasjoner;


-Tønsberg / Nøtterøy


-Horten


-Larvik


-Drøbak / Ås / Vestby


-Konnerud, Drammen


-Lierbyen / Tranby / Sylling
Vi i Lev Aktivt har utviklet "lev aktivt-metoden" gjennom sikre metoder og retninglinjer fra WHO og helsedirektoratet.


Vi ser etter deg med glimt i øyet og et smittende godt humør, bransjeerfaring innen trening og/eller behandling, målbevissthet, struktur og med et brennende ønske om å gi folkehelsen et løft.


Vi kan tilby et av markedes beste lønnsbetingelser og avtale


Ta kontakt for en uforpliktende prat.


Søknad eller spørsmål sendes på mail til: rolf@levaktivt.no
eller benytt knappen under.