ONLINE PREMIUIM✅ Tren hjemme eller på gymmet der du holder til.

✅ Følg et valgfritt 12 ukers treningsprogram, satt opp og tilpasset deg etter at du har blitt vurdert av din trener og våre tester i Lev Aktivt appen (verdi kr 500/mnd).

✅ Ukentlig oppfølging fra din egen trener gjennom chatfunskjonen (mandag-fredag)
(verdi kr 1000,-/mnd)


✅ En 20-30min lang ukentlig telefon/videosamtale med din trener, der dere evaluerer, motiverer, korrigerer opplegget mot optimal progresjon.
(Verdi kr 700,-/mnd)

✅ Medlemstilgang til alle Lev Aktivt utfordringer, konkurranser og grupper i vår App.
(verdi kr 500,-/mnd)

✅ Kan booke seg på online treninger og kurs i Lev Aktivt appen.
(verdi kr 500 ,-/mnd)

✅ 100% fornøyd garanti.

Ordinærpris: kr 3200,- per måned

TILBUD
kr 2500,- per måned*


* Medlemskapet tegnes uten bindingstid.
Deretter løper abonnementet inntil du sier det opp.


Steg 1: Bli kjent


 1. Vi ønsker nå å etablere en solid grunnmur ved å forstå deg og din kroppes behov. 

 2. Ved innmelding hos oss får du tilsendt et kartleggingskjema, samt en ansvarserklæring. Disse fyller du ut slik at en av våre PT'er kan få et lite innblikk i dine behov og din helse. 

 3. Samtale med PT: Etter at du har sendt inn informasjonen din til oss vil du bli kontaktet for en oppstartssamtale med din nye PT. 
  Her tar vi en utfyllende samtale for å forsikre oss om at vi har forstått deg riktig. Det er viktig at både du og vi blir kjent men hverandre for å kunne gi den beste hjelpen. 

 4. Individuell planlegging: Basert på de innsamlede dataene, designer PT'en nå en treningsplan som inneholder en blanding av styrke, utholdenhet, og fleksibilitet, alt etter det du har bedt om.

  Slik er Appen vår:

  Steg 2: Programmet starter!

  1. Din PT har nå designet og programmert ditt program, lagt deg inn i ønskede grupper og få startet deg opp med de utfordringene du også ønsket å delta på. 

  2. Du starter å følge programmet, loggføre økter, vaner og kommuniserer tilbake til PT gjennom tekst, bilde og eller video i vår chatfunskjon. 
   Er du premiuim bruker svarer PT'en din daglig mandag-fredag, er du derimot basic bruker får du et svar fra PT'en per uke. 

  3. Kommunikasjon er nøkkelen til suksess. For at vi skal kunne være "hands-on" med din prosess må du belage deg på å legge innsats i å gi oss informasjonen vi trenger for å bistå deg best mulig. 

  Steg 3: Du følges opp

  1. Reisen din er nå i gang. 
   Nå skal vi sammen jobbe for å følge prosessen og nå målene du har satt deg. Vi vet at kontiunuet er en annen viktig faktor for suksess. Vi kommer til å jobbe aktivt med å gi deg ærlige og dedikerte tilbakemeldinger på arbeidet du legger ned underveis. 

  2. Som ved oppstart av programmet er det viktig at du loggfører økter, vaner og kommuniserer tilbake til PT gjennom tekst, bilde og eller video i vår chatfunskjon underveis. 

   Er du premiuim bruker svarer PT'en din daglig mandag-fredag, er du derimot basic bruker får du et svar fra PT'en per uke.

  3. Grupper: 
   - App support: Her kommer det stadig informasjon om hvordan lev aktivt appen fungerer og hvordan vårt innhold betjenes. Det er også mulig å søke denne gruppa dersom du har spørsmål foruten om direktekommunikasjoen med din PT. 

   - Vi som lever aktivt: Inspirasjon og informasjon fra oss trenere. 
   Her oppdaterer vi med info om hvor vi er i fremgangsmodellen. Vi gir informasjon om utfordringene/challengene som pågår. Av og til kommer det også noen ablegøyer for å holde dere motivert! 

   - Livsstil: Helsetips og inspirasjon for en aktiv og frisk hverdag, enkelt og greit. 

  Steg 4: Lev aktivt utfordringen


  1. Skritt for Skritt Mot Velvære: Ved å delta i "10 ukers - 10000 skritt per dag" utfordringen tar du et proaktivt steg mot bedre helse. Det handler ikke bare om å vinne premier, men også om å vinne over de daglige vanene som holder deg tilbake fra å leve et liv i bevegelse.

  2. Premiene som Motiverer: Gjennomfører du utfordringen, er du automatisk med i trekningen av fantastiske premier – et par Hoka joggesko og en stilig treningsjakke! La disse premier være din bonus for hardt arbeid og dedikasjon. Det er dine skritt, men vi gir deg utstyret som får deg over målstreken med stil.

  3. Suksess i Fellesskap: Alle som krysser mållinjen er vinnere her. Ved å være en del av "Lev Aktivt" utfordringen blir du del av et samfunn som streber etter suksess sammen. Og husk, når du lykkes, øker vi alle våre sjanser til å trives – både i skoene og i livet!

  Steg 5: Felleskap og kontinuitet


  1. Personlig Oppfølging: Hver steg du tar på din helse- og fitnessreise er unik, og det vet våre dedikerte online PT-er. Derfor får du personlig oppfølging tilpasset dine behov, mål og daglige rutiner. Vi tror på individuell tilpasning, og du vil føle at du har en PT rett ved din side, støttende og motiverende, uansett hvor du er.

  2. Kontinuitet som nøkkelen til fremgang: Det er ikke nok å starte; det er vedvarende innsats over tid som gir resultater. Vår oppgave er å holde deg på sporet med konstant oppfølging og tilpasninger i programmet ditt for å sikre at du ikke bare når dine mål, men knuser dem.

  3. Et fellesskap som bryr seg: Du er aldri alene. I Lev Aktivt er du del av et fellesskap hvor alle jobber mot samme mål – et sunnere og mer aktivt liv. Fra gruppeutfordringer til personlig oppfølging, du får den støtten du trenger fra både PT-er og medlemmer som heier på deg hver skritt på veien.

   -Hos Lev Aktivt, forstår vi at livet er en reise, ikke et sprint. Derfor strekker vi oss langt for å sikre at hver økt, hvert måltid, og hver skritt tar deg nærmere din ultimate versjon. Så ta dette steget med oss, fordi når du vokser, vokser vi alle sammen.
   La oss skape varige endringer som føles like bra som de ser ut!
   unsplash