Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad

OM OSSLev Aktivt ble grunnlagt i Januar 2021 etter en ide av Benjamin Vangen og Rolf Inge Traasdahl. De visste tidlig hva de ville oppnå og hadde en tydelig ambisjon, men manglet verktøyene for å legge seg på det nivået de ønsket. De tok et møte med Arne Kraabøl og Karl Fredrik Lithander som hadde bygd opp Appen Axiom Athletes i firmaet med samme navn.

Arne, Benjamin og Rolf Inge har vært kollegaer gjennom mange år i treningssenterkjeden EVO Fitness, mens Karl Fredrik er vårt tekniske vidunder som sørger for at vi kan levere teknisk gode løsninger på nettsiden, i Appen og ellers alt annet vi dødelige ikke forstår. En kjernegjeng som sammen står som grunnleggerne av Lev Aktivt AS


Etter vårt første møte var det tydelig at vi hadde de samme ambisjonene om å løfte folkehelsen og kunnskapsnivået i Norge, for å på sikt gjøre en forskjell, og Norge til verdens sunneste land!


Vi vil på en enkel måte, gjennom gruppetrening utendørs i nærmiljøet der du bor, og vår egenutviklede App få så mange som mulig i aktivitet, da vi vet hvilken enorm forskjell det gjør på både fysisk og psykisk helse. Vi er din personlige trener i lomma til enhver tid, og vi har en ambisjon om å få i gang 500 personer i året som tidligere aldri har trent eller levd en aktiv livsstil.

4. Januar stiftet vi Lev Aktivt AS, og resten er historie, som de sier.